0
THE AGENCY
HOW WE WORK
OUR OFFICE

HOW WE Work

WITH OUR CLIENTS


Galucci beschikt over een divers modellen- en influencer bestand dat ingezet kan worden voor verschillende opdrachten in Nederland, België en buitenland. Als opdrachtgever kun je via “Book a model” en “Influencers” het model of de influencer vinden wat het best bij jouw bedrijf, dienst of product past. Hier is het mogelijk om modellen/influencers toe te voegen aan jouw favorieten om vervolgens jouw selectie via onze website door te sturen naar ons. Uiteraard kun je ook alle wensen telefonisch of per mail kenbaar maken bij een van de Galucci bookers. Ons team zal dan een voorselectie construeren en tevens een passende offerte opstellen.

Galucci is nauw betrokken bij een opdracht om een opdrachtgever het zo makkelijk mogelijk te maken. Wij zullen veel werk uit handen nemen en ervoor zorgdragen dat het geboekte model/influencer op de juiste locatie en tijdstip aanwezig zal zijn. Verder zal Galucci de opdrachtgever volledig afschermen voor bijkomende zaken zoals publicatierechten, de administratieve handeling, facturering en verloning van onze modellen.

HOW WE Work

WITH OUR MODELS


Als Talent by Galucci wordt je online gepresenteerd met jouw portfolio. Zodra een opdrachtgever jou wil boeken, nemen wij persoonlijk contact met je op. Er zal nooit rechtstreekse benadering vanuit de opdrachtgever ontstaan. Jouw persoonsgegevens blijven ten alle tijden ontoegankelijk voor derden.

Door ons word je op de hoogte gesteld van alle informatie zoals; wanneer- en waar de opdracht plaatsvindt, wat er van je verwacht wordt, honorarium, etc. d.m.v. een opdracht uitnodiging. Ligt deze opdracht je niet, dan wijs je de opdracht af. Lijkt deze opdracht je wél erg leuk, dan neem je deze opdracht aan. Op het moment dat jij de opdracht aanneemt en je definitief geboekt wordt verwacht Galucci dat je jouw verantwoordelijkheid op de eerste plek zet en zorgdraagt over je aanwezigheid en professionaliteit tijdens deze opdracht. Als Talent by Galucci ben je tevens ook ons visitekaartje!

Onze opdrachtgevers bevinden zich over het algemeen in een straal van 200 kilometer rond Maastricht. Reiskosten welke een Talent maakt bij een opdracht zullen vergoed worden zoals bij de opdracht mail doorgegeven is. Voor het uitvoeren van een opdracht by Galucci wordt er ook een honorarium uitbetaald aan het Talent. Het honorarium verschilt per opdracht en publicatierecht. Van jouw honorarium salarieert Galucci automatisch 20% Agency Fee voor de verrichte werkzaamheden. Onze administratie zal zorgdragen voor je uitbetaling. Deze vindt plaats binnen 8 weken na opdrachtdata, via bankoverschrijving.

Galucci is altijd op zoek naar nieuwe gezichten. Heb je een stille droom of ben je een ervaren model, figurant, acteur? Schroom je niet en meld je aan by Galucci!GALUCCI INT. MODEL & CASTING AGENCY

Galucci is een internationaal werkend modellenbureau en is gevestigd in Maastricht. Met haar centrale positie in de Limburgse hoofdstad bekleedt Galucci een centrale positie binnen de Euregio, al sinds 1989. Galucci speelt daarom een voortrekkersrol in Zuid-Nederland en de Euregio en is een bekend gezicht binnen de casting- en modellenwereld.LINKS

ALGEMENE VOORWAARDEN

VEELGESTELDE VRAGEN

BEGRIPPEN EN TIPS


CONTACT

Wilhelminasingel 127
6221 BJ,Maastricht NL
+31 (0)43 325 78 69
info@galucci.nl© Copyright Galucci Int. Model & Casting Agency 2022. All Rights Reserved.